Click here for English>
Haal het restaurant in huis!
Vier de feestdagen in stijl met onze Private Dining arrangementen.  We sturen één van onze wafelbakkers met een wafelijzer naar je toe, waar we de wafels in jouw keuken bereiden en opmaken. Kies zelf je toppings en eventueel een drankje of smoothie naar keuze. Met onze Spotify playlist creëer je de gezellige Heart-Garden sfeer in je eigen woonkamer.

Hoe werkt het?
De Private Dining arrangementen zijn vanaf 2 personen en alleen voor mensen die tot hetzelfde huishouden behoren.*
Via de link hieronder kom je in een Google formulier waar je een reservering kunt maken en de dag en tijdstip kunt selecteren. Na je reservering krijg je van ons een e-mail waarin je wordt gevraagd je menukeuzes door te geven.

Op de dag zelf komt één persoon van ons team 30 tot 45 minuten vóór aanvang van de maaltijd langs om zich te installeren in de keuken en de wafels te bereiden en op te maken. We vragen je om zelf voor borden, bestek en glazen te zorgen. Ook hebben we twee stopcontact aansluitingen nodig voor onze wafelijzers.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en houden altijd 1,5 meter afstand en werken desgewenst met gezichtsbescherming. Als iemand uit het huishouden gezondheidsklachten heeft, zeggen we de afspraak af of verzetten deze.

Private Dining arrangementen

2 personen: €59,-
(€29,50 per persoon)

3 personen: €74,-
(€24,67 per persoon)

4 personen**: €82,-
(€20,50 per persoon)

 

Private Dining menu:

  • 1 wafel per persoon (Classic of Vegan/Glutenvrij)
  • 2-4 toppings naar keuze per wafel
  • 1 smoothie of (fris)drankje per persoon
  • 1 pakje met 55 inspiratiekaartjes
  • Spotify playlist

 

* Private Dining kan alleen worden aangeboden als je in een straal van 6 kilometer rond ons restaurant woont. Ons adres is Czaar Peterstraat 74, Amsterdam.
** Bij een huishouden van meer dan 4 geldt een meerprijs van €20,- per gezinslid.